Kipfilet met perziken2

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 973 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in blokjes en strooi er wat peper en zout over
  2. Maak de uien schoon en snipper deze
  3. Laat de perziken uitlekken (vang het sap op) en snijd ze in stukjes
  4. Was de taugé en laat deze uitlekken
  5. Verhit wat olie in een wok en bak hierin de kipfilet mooi bruin en bijna gaar
  6. Voeg dan de ketjap, tomatenpuree, pindakaas, suiker en azijn toe en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen
  7. Voeg dan de taugé, perziken en een beetje perzikensap toe
  8. Laat alles goed warm worden
  9. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker23 jul 2008 om 15:49 Reageer

    zeer lekker bij perzikken een heerlijke combinatie


Reageer zelf op dit recept

kaptcha