Kipfilet met pindasaus Mozambique

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 636 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijde voor de marinade de knoflook ragfijn of pers uit, roer citroensap erdoor en wrijf de kip er mee in
  2. Maal de pinda's fijn in de keukenmachine tot een witte vloeistof
  3. Ontvel de tometen en snij ze grof Snipper ui en knoflook
  4. Verhit 1 lepel olie en fruit uit en knoflook goudbruin
  5. Bak de tomaten kortmee,voeg de pindamelk toe en zout naar smaak en laat tot de gewenste dikte inkoken
  6. Verhit de rest van de olie in een braadpan en bak de kipfilets goudbruin
  7. Giet de saus erbij enlaat 10 minuten sudderen
  8. Serveer met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha