Kipfilet met specerijen en tomaat

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 604 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng 2 theelepels korianderpoeder, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel kaneel, een snufje kruidnagelpoeder, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel peper en 2 eetlepels tomatenketchup en wrijf 2 dubbele kipfilets hiermee in; laat ze 2 uur marineren, kwast ze in met wat olie en grilleer ze 10 cm onder het element 8-10 minuten
  2. Roerbak 1 in reepjes gesneden paksoi (snijd ook de witte stelen), 1 winterwortel in halve plakjes en voeg op het laatst 1 doosje gehalveerde kerstomaatjes toe
  3. Breng op smaak met 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels Japanse sojasaus en 1 eetlepel gembersiroop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha