Kipfilet met sperziebonen

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 981 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in blokjes en bestrooi ze met een beetje peper en zout
  2. Pel het knoflookteentje en pers hem uit
  3. Schil het stukjes gemberwortel en rasp hem fijn
  4. Meng in een kom de knoflook, gemberwortel, olie, ketjap, sambal, sesamzaad en sesamolie door elkaar en leg hierin de kipfilets een uur
  5. Schep het af en toe een keer om
  6. Maak de sperziebonen schoon en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar
  7. Laat ze dan goed uitlekken
  8. Bak de kipfilets in een wok mooi bruin en gaar
  9. Voeg dan de sperziebonen toe en laat het gerecht goed warm worden
  10. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha