Kipfilet met spinaziesaus1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 560 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de kipfilets in met zout, peper en tijm
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kipfilets in 20 minuten goudbruin en gaar; keer ze regelmatig
  3. Was intussen de spinazie en kook die met aanhangend water 3 minuten
  4. Giet ze af en hak ze fijn
  5. Neem de kipfilets uit de pan
  6. Voeg aan het bakvet 1/2 dl water en de cr?me fra?che toe, breng het aan de kook en roer de spinazie erdoor
  7. Breng de saus op smaak met zout en peper
  8. Leg de kipfilets op 2 borden en schenk de saus er gedeeltelijk over
  9. Serveer met gebakken tomaat en aardappelkroketjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha