Kipfilet met spitskool en banaan

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1283 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met zout en paprikapoeder
  2. Pel het knoflookteentje en snipper deze
  3. Maak de uien schoon en snipper deze
  4. Maak de paprika schoon en snijdt deze in kleine reepjes
  5. Maak de champignons schoon en snijdt deze in vieren
  6. Maak de spitkool schoon en snijdt deze in reepjes
  7. Verhit wat olie in een pan, fruit hierin even de knoflook en voeg de kipfilet toe
  8. Bak hierin de kipfilet in ongeveer 10 – 15 minuten mooi bruin en gaar
  9. Schep het vlees dan uit de pan en bak in het achtergebleven vet de uien en paprika eventjes
  10. Voeg dan de champignons toe en bak deze even mee
  11. Doe dan de ketjap, kerriepoeder, wat zout en een scheutje water erbij
  12. Breng dit aan de kook en voeg de kool toe
  13. Stoof dit alles 15 minuten, wel regelmatig roeren
  14. Pel de banaan, snijdt deze in plakjes en voeg deze samen met de kipfilet toe aan het koolmengsel
  15. Laat het gerecht goed warm worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha