Kipfilet met tomaten-spinaziesaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1007 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in reepjes
  2. Pers het teentje knoflook boven een kom uit en schep de kipfilet met wat zout en peper door de knoflook
  3. Snipper de ui
  4. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees klein
  5. Was de spinazie en laat uitlekken
  6. Verhit de olie in een hapjespan, bak de kipreepjes in ± 3 minuten bruin en schep ze op een bord
  7. Fruit de ui in het bakvet glazig en fruit de tomaat even mee
  8. Roer er 2 dl water, het bouillontablet, de pindakaas, de sambal, de spinazie en de tijm door en breng alles aan de kook
  9. Voeg de kipreepjes toe en laat die in 10-15 minuten gaar sudderen
  10. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha