Kippenbouten met knoflook uit de oven

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1398 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Wrijf de bouten in met de kipkruiden
  3. Verhit de boter in een koekenpan en bak de bouten in ± 3 minuten rondom lichtbruin
  4. Leg de bouten in een ovenschaal
  5. Roer de aanbaksels in de pan los met de bouillon en schenk de jus over de bouten in de schaal
  6. Leg de ongepelde knoflookteentjes rondom de kippenbouten
  7. Laat de bouten in het midden van de oven in ± 40 minuten gaar worden
  8. Bestrooi het gerecht met de peterselie
  9. Aan tafel worden de knoflookteentjes uit hun velletjes geperst en op de kip gesmeerd
  10. Lekker met pasta of aardappelpuree en een salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha