Kipschnitzels met roergebakken bietjes aardappel en appel

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1321 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui en snijd de aardappelen en de bietjes in stukjes
  2. Snijd de klokhuizen uit de appels en snijd de appels in blokjes
  3. Verhit 2 eetlepels olie in een wok of ruime pan en bak de aardappelen in ) 5 minuten bruin
  4. Voeg de ui toe en bak de aardappelblokjes in ± 10 minuten gaar
  5. Schep de bietjes erdoor en bak ze al omscheppend ± 3 minuten mee
  6. Blus af met de azijn en roer de appel erdoor
  7. Breng op smaak met peper en zout en warm nog ± 1 minuut door
  8. Wrijf de kipschnitzels in met peper en zout
  9. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de schnitzels in ± 10 minuten bruin en gaar
  10. Roer de umer door de bietjes, bestrooi met de bieslook en serveer met de schnitzels

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha