Komkommer-ham-ovenschotel

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1250 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de gewassen, ongeschilde komkommers in stukken van 2½ cm en laat ze een minuut of drie, vier in kokend water trekken, waar u wat zout bij hebt gedaan
  2. Leg in een beboterde vuurvaste schotel lagen resp
  3. van uitgelekte stukken komkommer, geraspte ui, plakken ei, en gemalen ham of andere vleesrestanten
  4. Giet hier de roomsaus over, strooi er gemalen kaas overheen en bak deze schotel in een getemperde oven van 160 ºC gaar
  5. Hiervoor kunt u 20 tot 25 minuten rekenen
  6. U kunt de ham ook weglaten, want roomsaus met komkommer is ook zonder vlees erg smakelijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha