Ku lu kai van kalkoenfilet met komkommer

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 871 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil 1/2 komkommer en snijd hem in halve boogjes
  2. Snijd 3 bosuitjes in ringen
  3. Maak een sausje van 1 theelepel gemberpoeder, 1 1/2 eetlepel sherry, 1 eetlepel sojasaus, 1/2 theelepel sesamolie en 1/2 eetlepel maïzena
  4. Maak beslag van 125 gr bloem, 1 flinke teen knoflook uit de pers, 2 theelepels gemberpoeder, 1/4 theelepel zout, 1 ei en 2 dl bronwater
  5. Doe hierin 500 gr Blokjes kalkoenfilet en frituur
  6. Fruit in wat olie een teen knoflook uit de pers, bak de komkommer en de bosui mee, breng het geheel met 1/2 dl kippenbouillon en het sausje aan de kook en schenk dat erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha