Mexicaans gekruid rundergehakt

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 932 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng het gehakt of de tartaar met de tacokruiden, 1 eetlepel versgeknipte korianderblaadjes, de zure room en het verkruimelde brood en draai hier stuitergrote gehaktballetjes van
  2. Verhit de boter in een braadpan en braad de gehaktballetjes hierin rondom bruin
  3. Voeg de Tomato Frito en een scheutje water toe, sluit de pan en stoof de gehaktballetjes op laag vuur 20 minuten
  4. Breng de jus op smaak met wat chilisaus
  5. Kook de maïskolven 15 minuten en serveer ze met kruidenboter
  6. Snipper de ui, pers de knoflook uit en fruit ze in wat kruidenboter of maïsolie
  7. Snijd de tomaten in stukken en smoor die even mee
  8. Voeg de uitgelekte bonen toe en warm alles goed door
  9. Snijd tot slot de blaadjes van ± 10 verse takjes basilicum in repen en meng die erdoor

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha