New Orleans-ribbetjes met pittige bonen

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1610 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Doe de ribbetjes in een platte schaal en bak ze ± 45 minuten in het midden van de oven
  3. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes
  4. Breng intussen de honing met de tomatenketchup, de bosui, de sojasaus, het citroensap, de citroenrasp en de vleeskruiden aan de kook
  5. Giet het bakvet van de ribbetjes
  6. Schenk de honingsaus over de ribbetjes en zet ze nog ± 30 minuten in de oven
  7. giet af en toe wat saus over de ribbetjes en keer ze halverwege de braadtijd
  8. Pel intussen de rode ui en snipper hem
  9. Maak het rode pepertje schoon en snijd hem in ringetjes
  10. Verhit de olie en fruit de ui en het pepertje
  11. Voeg de kidneybonen toe en verwarm ze door en door
  12. Serveer de bonen bij de ribbetjes
  13. Lekker met wilde & witte rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha