Olijvengehaktbrood met ossobuccosaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 674 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng het gehakt, de ui, ansjovis, olijven, 1/2 theelepel citroenschil, zout en peper en vorm dit tot een broodje
  2. Bak het broodje in de olie rondom bruin
  3. Voeg na ± 20 minuten de tomaat, tomatensaus, uitgeperste knoflook, basilicum, zout en peper toe en laat alles zonder deksel ± 10 minuten zachtjes koken
  4. Serveer het gehaktbrood in plakken gesneden met saus
  5. Vermeng 1/2 eetlepel geraspte citroenschil met de peterselie en strooi dit erover
  6. Lekker met penne en andijviesla met sinaasappel, walnoten en een vinaigrette van 3 eetlepels walnotenolie, 1 eetlepel sinaasappelsap, 1 theelepel mosterd en zout en peper

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha