Ovenschotel met bietjes en gehakt

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 862 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200°C
  2. Aardappels schillen en in stukken snijden, wassen en in ca
  3. 20 minuten gaarkoken
  4. Bietjes schillen en in plakken snijden
  5. In hapjespan boter verhitten en ui 3 minuten zachtjes bakken
  6. Bietenplakjes en tijm toevoegen, alles met deksel op de pan ca
  7. 5 minuten stoven
  8. Op smaak brengen met zout en peper
  9. Het gehakt rulbakken, overtollig vet eraf laten lopen en gehakt bestrooien met zout en peper
  10. Aardappels afgieten, even laten uitdampen en tot puree stampen
  11. Melk, mosterd, 50 gram boter en zout en peper naar smaak, door de puree mengen
  12. Bietjes in ingevette ovenschaal leggen, gehakt er over verdelen en afdekken met aardappelpuree
  13. Schaal in het midden van de oven zetten en het gerecht in 25-30 minuten afbakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha