Ovenschotel met champignonsoep

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2398 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Beboter een ovenschaal
  2. Snijd de uien in ringen
  3. Kruid het gehakt pittig
  4. Laat het vocht van de doperwten weglopen
  5. Leg de helft van de uiringen in een ovenschaal en doe daarop het gekruide gehakt, de rest van de uien, de doperwten en het blik soep
  6. Leg er als laatste laag de pommes-parisiennes op
  7. Na ± 1 uur in de hete oven (175°C) is het gerecht gaar

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker11 mei 2013 om 17:36 Reageer

    het is beter de uien en het gehakt eerst (afzonderlijk)te bakken en voorgebakken pommes te gebruiken.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha