Pannenkoekjes Peking met kipreepjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 906 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontdooi de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing
  2. Bestrooi de kip rondom met de Chinese kruiden
  3. Verhit de olie in een pan en bak de kip in 10 minuten rondom bruin en gaar
  4. Neem de kip uit de pan en laat afkoelen
  5. Breng intussen ± 1 liter water aan de kook
  6. Maak de prei schoon, snijd hem in stukken snijden van ± 6 cm en snijd die in de lengte in dunne reepjes
  7. Doe ze met de taugé in een vergiet, schenk er heet water over en laat goed uitlekken
  8. Roer de ketjap met de honing in een kommetje tot een sausje en breng dat pittig op smaak met tabasco
  9. Snijd de kip in reepjes en sprenkel er de helft van het sausje over
  10. Bestrijk de pannenkoeken in de lengte met de rest van het sausje en leg op het midden reepjes kip, prei en taugé
  11. Rol de pannekoeken strak rondom de vulling op, snijd elke pannenkoek schuin in vieren en zet ze met een cocktailprikkers vast
  12. Bewaar ze tot het serveren in plasticfolie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha