Peperige kipfilet

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 555 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de uien en de knoflook
  2. Maak de peper schoon en hak hem fijn
  3. Maak de haricots verts schoon
  4. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine reepjes
  5. Wrijf de kipfilets in met de helft van het kerriepoeder, peper en zout
  6. Verhit de olie en bak de kipfilets om en om bruin
  7. Voeg de uien, de knoflook en de peper toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee
  8. Neem de kipfilets uit de pan, voeg de haricots verts en de paprika toe en bak alles al omscheppend 5 minuten
  9. Voeg 2 dl heet water, de rest van het kerriepoeder en het bouillonpoeder toe en breng alles aan de kook
  10. Leg de kipfilets terug in de pan en stoof ze in ± 10 minuten gaar
  11. Voeg de yoghurt en het santenpoeder toe en breng alles al roerend aan de kook
  12. Lekker met witte rijst en een mangosalade met geraspte kokos

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha