Pikant gevulde taco

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1217 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het gehakt rul en snijd 1/2 rode paprika in stukje
  2. Los de tacokruidenmix op in 1 dl water
  3. Roer de paprika, bruine bonen met vocht en het kruidenmengsel door het gehakt en laat dit ± 5 minuten zachtjes sudderen
  4. Verwarm intussen de taco's in ± 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C
  5. Maak het tacosausje volgens de gebruiksaanwijzing
  6. Snijd de sla in dunne reepjes
  7. Halveer de avocado en snijd het vruchtvlees in stukjes
  8. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, de slareepjes en avocadostukjes en bestrooi ze met de geraspte kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha