Riblapjes uit de oven

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1077 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet een ovenschaal in
  2. Maak de ui schoon en snijd hem in ringen
  3. Strooi wat zout en peper over de riblappen
  4. Verhit de boter in een pan en bak hierin de riblappen mooi bruin
  5. Schep ze dan uit de pan en leg ze in de ovenschaal
  6. Fruit in het achtergebleven vet de uiringen
  7. Roer er dan de bloem door en schenk er dan beetje voor beetje het bier door
  8. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat
  9. Roer dan de azijn, mosterd, suiker, laurierblad en kruidnagels door de saus
  10. Giet de uiensaus over de riblappen
  11. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet de schaal 2 uur in een voorverwarmde oven van 175 graden
  12. Lekker met aardappelpuree en rode kool

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha