Roergebakken knoflookgroenten met gerookte kipreepjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 713 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui
  2. Pel de knoflook
  3. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in kleine roosjes
  4. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes
  5. Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en bak de ui met de teentjes knoflook al omscheppend in 5 minuten op hoog vuur glazig en lichtbruin
  6. Voeg de broccoli toe en bak deze 3 minuten mee
  7. Schep de oesterzwammen erdoor en bak ze 2 minuten mee
  8. Schep de gerookte kipreepjes erdoor en bak deze 1 minuut mee
  9. Verkruimel het bouillontablet erboven, voeg de wijn, 1 1/2 dl heet water en naar smaak peper en zout toe en breng alles aan de kook
  10. Garneer met de peterselie
  11. Lekker met gekookte aardappelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha