Rosbief met oesterzwam veldsla en aardappelpuree

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1075 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de oesterzwammen in reepjes
  2. Maak de aardappelpuree met 1
  3. 5 dl melk, 2 dl water en zout volgens gebruiksaanwijzing
  4. Roer de kerrie erdoor
  5. Verhit de boter in een grote koekenpan en roerbak de oesterzwammen 3 minuten
  6. Verdeel de veldsla over 2 borden
  7. Sprenkel de vinaigrette erover
  8. Schep de aardappelpuree en oesterzwammen ernaast
  9. Bak in het achtergebleven bakvet in de koekenpan de rosbieflapjes 1 minuut, halverwege keren, en schep naast de oesterzwammen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha