Rosbief met sinaasappelmosterdsaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4084 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrijk de rosbief met 1 el
  2. mosterd en bestrooi het met peper
  3. Verhit de boter in een braadpan
  4. Schoei de rosbief in ca
  5. 3 min
  6. op hoog vuur rondom dicht
  7. Braad het vlees daarna, met de deksel half op de pan, op laag vuur 7 min
  8. aan elke kant
  9. Neem het vlees uit de pan en houd het warm
  10. Meng de rest van de mosterd met de sinaasappelmarmelade
  11. Voeg aan het bakvet het sinaasappelsap, het marmelademengsel en de creme fraiche toe en roer alles goed door
  12. Laat de saus ca
  13. 5 min
  14. inkoken
  15. Snijd de rosbief in dikke plakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha