Rundergehaktbrood met olijven

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 645 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Fruit in 1 eetlepel bakboter de fijngehakte uien en kruid ze met peper en paprikapoeder en laat ze wat afkoelen
  2. Vermeng ze met het gehakt, het verkruimelde brood, de knoflook uit de pers, de tomatenpuree, de kruiden, de gehakte olijven, de Parmezaanse kaas, 2 theelepels zout en het losgeklopte ei
  3. Vorm het tot een ovaal 'brood', rol dat door bloem en leg het een half uur koel weg
  4. Verhit in de braadpan de rest van de bakboter op halfhoog vuur en bak het gehaktbrood rondom bruin
  5. Leg het deksel schuin op de pan en braad het gehaktbrood onder keren op laag vuur in 45 minuten gaar
  6. Bereid met het gezeefde braadvet, het zakje paddestoelenroomsaus en melk volgens de aanwijzingen een saus
  7. Serveer met lintmacaroni, gekookte snijbonen en een komkommersalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha