Rundvlees met abrikozen en speculaaskruiden

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 140 minuten
  • Bekeken: 4235 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de uien schoon en snipper deze
  2. Snijd de runderlappen in blokjes en bestrooi deze met wat peper en zout
  3. Verhit de boter in een pan en bak hierin de blokjes vlees rondom bruin
  4. Voeg de uien toe en bak deze even mee
  5. Giet de bouillon erbij, voeg de koekkruiden en gemberpoeder toe en breng het geheel aan de kook
  6. Draai de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat het vlees 1 uur zachtjes stoven
  7. Voeg dan de abrikozen toe en laat het geheel nog ongeveer een half uur zachtjes stoven tot het vlees gaar is
  8. Lekker met gekookte aardappelen en rode kool

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha