Rundvlees uit Mexico

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1509 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en snijd ze grof
  2. Was de peper, verwijder de zaadlijst en snijd het vruchtvlees in reepjes
  3. Pel de knoflook
  4. nijd het vlees in blokken
  5. Verhit de olie in een braadpan, bak het vlees al omscheppend aan en haal het uit de pan
  6. Fruit de ui met de peper en de ketchup ± 3 minuten in het achtergebleven bakvet en voeg de tenen knoflook toe
  7. Doe het vlees met ± 21/2 dl warm water terug in de pan en laat het afgedekt in ± 45 minuten gaar stoven
  8. Snijd de chorizo in blokjes en voeg die de laatste 5 minuten met de kidneybonen en de maïs aan het vlees toe
  9. Breng op smaak met zout
  10. Lekker met gekookte aardappelen of rijst en een tomatensalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha