Salsa van tomaat

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1361 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voor deze salsa worden zongedroogde tomaten gebruikt die nog moeten worden geweekt
  2. Dus niet zongedroogde tomaat op olie, want die is al zo doordrenkt dat opnemen van smaakstoffen moeilijker wordt
  3. Week de tomaten een half uur in heet water tot ze zacht zijn en spoel ze dan met koud water af
  4. Snijd de tomaten in smalle repen en daarna in stukjes en doe ze in een kom
  5. Pers de knoflook erboven uit en roer er de azijn en de olie door
  6. Breng de salsa op smaak met de koriander en zout en peper en laat de smaken minstens 1 uur intrekken
  7. De salsa is in de koelkast ± 1 week houdbaar, maar moet op kamertemperatuur worden geserveerd

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha