Schnitzels uit de oven

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 575 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de schnitzels droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout
  2. Verhit 60 gram van de boter en bak hierin de schnitzels aan beide kanten kooi bruin
  3. Vet een ovenschaal in
  4. Neem de schnitzels uit de pan en leg ze op een plank
  5. Roer de wijn door het achtergebleven bakvet en giet dit mengsel in de ovenschaal
  6. Bestrijk de schnitzels met mosterd
  7. Meng de paneermeel en geraspte kaas door elkaar en strooi dit mengsel gelijkmatig over de schnitzels
  8. Leg hier en daar een vlokje boter op de schnitzels en leg de schnitzels in de ovenschaal
  9. Zet de schaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden tot het vlees een krokant korstje heeft

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha