Speklapjes met kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 662 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snipper deze fijn
  2. Bestrooi de speklapjes met zout, peper en nootmuskaat
  3. Klop in een diep bord het ei los met een eetlepel water
  4. Strooi op een ander bord wat paneermeel
  5. Haal de speklapjes eerst door het ei en dan door paneermeel
  6. Verhit de boter in een pan en bak hierin de speklapjes in ongeveer 10 – 15 minuten aan beide kanten mooi bruin en gaar
  7. Leg dan op ieder speklapje een plak kaas, leg een deksel op de pan en laat de kaas smelten
  8. Haal dan de speklapjes uit de pan, leg ze op en schaal en houd ze warm
  9. Fruit in de bakboter de ui glazig en roer dan de bloem erdoor
  10. Giet beetje voor beetje de bouillon erbij
  11. Breng de saus op smaak met tomatenpuree en worcestershiresaus
  12. Geef de saus er apart bij
  13. Lekker met macaroni

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha