Spekreepjesspiesjes gevulde met peperdressing

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 563 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontzwoerd het spek en halveer de plakjes in de lengte
  2. Maak de spruitjes schoon, kook ze beetgaar en wikkel ze in een stukje spek
  3. Snijd de zalmfilet in 4 blokjes
  4. Pel de scampi, ontpit de pruimen en wikkel ook deze in een reepje spek
  5. Verdeel de geitenkaas in vieren, vorm er bolletjes van en wikkel die goed in 2 stukjes spek om te voorkomen dat de kaas gaat lekken
  6. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes
  7. Doe de mosterd, het ei, de ui, de paprikastukjes en de honing in een kom en mix ze fijn
  8. Voeg geleidelijk de olie en de azijn toe en breng op smaak met peper en zout
  9. Prik met elk soort spekpakje een houten spiesje vol
  10. Verdeel de sla over 4 borden en lepel er wat dressing over
  11. Bak de spiesjes ± 2 minuten in een klontje boter en schik ze op de sla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha