Spitskool met shoarmavlees

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2716 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de spitskool schoon en snijd hem in reepjes
  2. Pel de teentjes knoflook en pers ze uit
  3. Bak in een wok de spekblokjes uit en voeg het shoarmavlees en de knoflook toe
  4. Roerbak het tot het vlees gaar is
  5. Doe dan de spitskool erbij en roerbak dit 5 minuten
  6. Roer dan de peper en de bloem erdoor
  7. Voeg dan het water toe en laat het nog 5 minuten zachtjes sudderen
  8. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker08 okt 2009 om 11:12 Reageer

    dit is zo super lekker en gemakkelijkoma wilma


Reageer zelf op dit recept

kaptcha