Stoba di boonchi largo

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1680 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de uien en de knoflook
  2. Was de tomaten en snijd ze in stukjes
  3. Maak de kouseband schoon en snijd ze in stukjes
  4. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes
  5. Snijd de runderlappen in blokjes en schep het limoensap erdoor
  6. Snijd het pekelvlees in stukjes
  7. Verhit de olie met de boter in een ruime braadpan en bak het rundvlees al omscheppend bruin
  8. Voeg het pekelvlees, de ui, de knoflook, de tomaat, de bouillontabletten, peper naar smaak en 11/2 liter warm water toe, breng het geheel aan de kook en stoof alles in ± 1 uur gaar
  9. Voeg de kouseband en de aardappelen toe en stoof nog 20 minuten
  10. Roer er de tomatenpuree, de suiker en naar smaak peper en zout door
  11. Lekker met een stuk stokbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha