Stoofschotel van kippenlevertjes met aubergine

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 978 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de ui en snijd hem n stukken
  2. Pel de knoflook en snipper ze fijn
  3. Maak de aubergine schoon en snijd hem in blokjes
  4. Halveer de kippenlevertjes en bestrooi ze met zout en de helft van de cayennepeper
  5. Laat de bonen in een zeef uitlekken
  6. Verhit de olie in een braadpan en bak de kippenlevertjes, onder regelmatig omscheppen, op hoog vuur in 3 minuten bruin
  7. Voeg de ui, de knoflook en de aubergine toe en bak ze al omscheppend 3 minuten mee
  8. Voeg de bonen, de tomatenpuree, het kaneelpoeder, de kruiden en 1 dl water toe en laat het gerecht afgedekt 10 minuten stoven
  9. Knip intussen de koriander in een kopje fijn
  10. Breng het gerecht op smaak met zout en de rest van de cayennepeper en bestrooi het met de koriander
  11. Serveer met rijst en gemengde sla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha