Taart van gehakt met kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1440 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bekleed een ovenschotel van 21/2 liter met de kaas (zijkanten en bodem)
  2. Sauteer de uien in de boter, voeg het gehakt, de pepers en de paddestoelen toe en sauteer 6 minuten
  3. Maak de cognac warm, giet hem over het vlees en flambeer
  4. Voeg de rest van de ingredi├źnten toe en laat alles 5 minuten sudderen
  5. Doe het mengsel in de ovenschotel; bedek met kaasplakken en bak 30 minuten in een voorverwarmde oven (180┬░C)

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker08 feb 2009 om 15:15 Reageer

    vies


Reageer zelf op dit recept

kaptcha