Tartaarburgers in aardappelkorstje barbecue

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 861 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de tartaar in een kom
  2. Rasp het ui erboven
  3. Knip de bieslook erboven
  4. Voeg yoghurt, ketchup, zout, peper en paneermeel toe
  5. Vorm 8 burgertjes met natte handen
  6. Schil de aardappels en bewaar tot gebruik in koud water
  7. Dep ze dan goed droog en rasp ze fijn
  8. Klop in een diep bord het ei los, doe in een ander bord bloem
  9. Wentel de burgertjes eerst door het ei, dan door de bloem, dan door de aardappelrasp en druk het goed aan
  10. Vet het barbecuerooster goed in, bestrijk de burgers met olie en barbecue in 6 minuten gaar en bruin

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha