Thaise kip met cashewnoten

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 856 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de boontjes schoon en kook ze in een pan met een beetje water en zout 5 minuten
  2. Laat ze dan uitlekken
  3. Maak de uien schoon en snipper deze
  4. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit
  5. Was de rode pepers, snijd ze in de lengte door, verwijder de zaadjes en snijd ze in kleine stukjes
  6. Maak de lente uitjes schoon en snijd ze in stukjes
  7. Snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi ze met wat peper en zout
  8. Verhit in een wok wat olie en fruit hierin eventjes de uien, knoflook en rode pepers
  9. Voeg de kip toe en bak deze lichtbruin
  10. Voeg dan de boontjes, vissaus, oestersaus, ketjap en honing toe en laat dit 15 minuten zachtjes pruttelen
  11. Wel regelmatig omscheppen
  12. Voeg op het laatst de lente uitjes en de cashewnoten toe
  13. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha