Tortillataart met gehakt en fruit

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1492 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225°C
  2. Bak het gehakt in een droge koekenpan rul
  3. Pers de knoflook erboven uit, roer de kruiden en de kaneel erdoor en bak het geheel nog ± 1 minuut
  4. Prak de banaan fijn
  5. Roer de banaan, de rozijnen en de tomaat door het gehakt en laat alles nog 3 minuten sudderen
  6. Voeg zout en peper toe
  7. Vet een lage taartvorm (20 cm) in en leg een tortilla op de bodem
  8. Verdeel er de helft van het gehaktmengsel over en strooi er 25 gr kaas over
  9. Leg er weer een tortilla op en verdeel de rest van het gehaktmengsel erover
  10. Strooi er weer 25 gr kaas over
  11. Dek het geheel met de laatste tortilla af, bestrijk hem met de zure room en strooi er de rest van de kaas over
  12. Bak de taart ± 15-20 minuten tot de kaas is gesmolten
  13. Lekker met een tomaten-avocadosalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha