Toscaanse ovenschotel met kip en appeltjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1321 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de appeltjes in blokjes van 1 cm
  2. Verwarm de oven voor op 200°C
  3. Bak de kipfilet in de boter rondom bruin
  4. Voeg de bouillon en de appeltjes toe en laat ze 5 minuten garen
  5. Roer er de ham, de crème fraîche, de basilicum en zout en peper door
  6. Bereid intussen de aardappelpuree met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer er de Italiaanse kruiden door
  7. Schep het kipmengsel in een ovenschaal en verdeel de aardappelpuree erover
  8. Bestrooi met de kaas en zet de schaal 30 minuten in het midden van de oven
  9. Lekker met een tomatensalade

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker29 dec 2010 om 12:42 Reageer

    We maken het sinds jaren zeker 6 x per jaar


Reageer zelf op dit recept

kaptcha