Varkensfiletlapjes met ham en kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 993 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi het vlees met zout, peper en nootmuskaat
  2. Klop in een diep bord het ei los
  3. Strooi wat bloem op een bord en op een ander bord wat paneermeel
  4. Haal de filetlapjes eerst door het bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel
  5. Verhit de boter in een pan en bak hierin de filetlapjes in 10 minuten aan beide kanten mooi bruin
  6. Haal dan het vlees uit de pan en leg deze in een platte ovenschaal
  7. Leg op elk filetlapje een plak hem en een plak kaas
  8. Roer een scheutje water door de jus en roer alle aanbaksels los
  9. Giet de jus over de kaas
  10. Zet de schaal 10 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha