Varkenshaasje met cr fra

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 706 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de bacon in stukjes
  2. Snipper de ui fijn
  3. Wrijf het vlees in met zout en peper
  4. Verhit de boter, bak hierin de bacon ± 3 minuten zachtjes uit en schep de bacon dan uit de pan
  5. Bak in het bakvet het vlees snel aan beide kanten bruin
  6. Voeg de ui toe en bak hem mee
  7. Voeg het uitgeperste teentje knoflook toe en bak het mee
  8. Strooi er de majoraan over
  9. Voeg de wijn en 2 eetlepels water toe
  10. Stoof het vlees met het deksel op de pan in 20 minuten zachtjes gaar
  11. Keer het vlees af en toe
  12. Voeg de crème fraîche en de bacon aan het vlees toe en verwarm die ± 2 minuten mee
  13. Snijd het vlees in dikke plakjes en serveer de saus er apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha