Varkenshaasje met paprika -roomsaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1170 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi het vlees met peperen zout
  2. Maak de uien schoon en snipper deze
  3. Maak de paprika's schoon en snijd deze in kleine stukjes
  4. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit
  5. Vethit de boter in een pan en bak hierin de varkenshaasjes mooi bruin en gaar
  6. Haal het vlees dan uit de pan
  7. Fruit in het achtergebleven bakvet de uien en knoflook eventjes
  8. Voeg dan de paprika's toe en bak deze even mee
  9. Giet de wijn erbij en doe er de suiker bij
  10. Laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen
  11. Roer in een kopje de maïzena met wat water tot een papje en giet dit bij de saus
  12. Roer de koffieroom erdoor
  13. Snijd de varkenshaasjes in plakjes en laat dit in de saus warm worden
  14. Lekker met aardappelpuree en doperwtjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha