Varkenshaasmedaillons gekruid

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 851 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd van een varkenshaasje schijfjes (medaillons) van ± 60 gram en bestrooi die stuk voor stuk met peper, zout en wat paprikapoeder
  2. Neem per medaillon twee dunne lapjes katenspek en wikkel die kruislings om het vlees
  3. Laat boter in de koekenpan bruin worden
  4. Leg het vlees met de "sluiting" naar onder in de pan en plaats er een deksel schuin op
  5. Draai na 6 of 7 minuten braden het vlees om
  6. Braad ook de andere kant zo op matig vuur
  7. Leg het vlees, als het uit de pan komt, op een voorverwarmde schaal met de heetste zijde naar boven
  8. Leg er een blokje jong belegen kaas op en laat dat vervolgens smelten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha