Varkensvlees met broccoli roerbak

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 954 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in zeer dunne schijfjes en wrijf die in met een mengsel van zout, maïzena en gember
  2. Snijd de broccoli in kleine roosjes
  3. Verhit 2 eetlepels olie in de koekenpan
  4. Voeg het vlees en de ui toe, roerbak 3 minuten, haal het uit de pan en houd het warm
  5. Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de broccoli 3 minuten
  6. Besprenkel met kippenbouillon en suiker en roerbak 1/2 minuut
  7. Doe het deksel op de pan en laat 2 minuten sudderen
  8. Voeg dan het vlees en de uien toe
  9. Doe er de sojasaus, de sherry, het bouillontablet en peper bij
  10. Roerbak nog 1 minuut en dien op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha