Varkensvlees met kerriesaus en doperwten

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 969 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in blokjes
  2. Pel en snipper de ui
  3. Verhit de boter in een braadpan en fruit hierin de ui met de kerrie ± 2 minuten
  4. Voeg het vlees toe en bak het in ± 5 minuten rondom bruin
  5. Schep er de krielaardappeltjes, de doperwten (en evt
  6. het bouillonpoeder) door en smoor alles met het deksel op de pan in ± 10 minuten gaar; schep af en toe om
  7. Giet de ananasstukjes boven een maatbeker af
  8. Vul het ananassap met water tot 1 1/2 dl aan
  9. Klop er met een garde de kerriesaus door en voeg het kerriemengsel al roerend bij het vlees-doperwten-aardappelmengsel
  10. Schep de ananasstukjes, de koffieroom (en evt
  11. de zilveruitjes) erdoor en verwarm het gerecht ± 3 minuten tot de saus mooi gebonden is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha