Varkensvlees met taugeh en prei

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 766 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in smalle repen
  2. Roer in een kom 1 el sojasaus, de sherry en maïzena door elkaar
  3. Meng er het vlees door en laat het 15 minuten marineren
  4. Verwijder intussen van de prei de worteltjes en het lelijke blad, snijd hem schuin in smalle ringen, was die in een zeef en laat goed uitlekken
  5. Was in een vergiet de taugeh en laat ook die goed uitlekken
  6. Neem het vlees uit de marinade en dep het met keukenpapier droog
  7. Verhit 1 1/2 el olie in een wadjan en roerbak hierin het vlees 2 minuten
  8. Neem het uit de pan en schep het op een bord
  9. Bestrooi het met zout en peper
  10. Verhit de rest van de olie in de wadjan en roerbak de prei 1 minuut
  11. Voeg de taugeh en gember toe en roerbak 1 minuut
  12. Voeg het vlees weer toe
  13. Voeg 2 eetlepels sojasaus toe en roer die erdoor
  14. Serveer hierna direct b
  15. v
  16. met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha