Venkelragout met kalkoenfilet

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 896 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de venkelknollen schoon en snijdt ze in reepjes
  2. Hak het venkelgroen fijn
  3. Snijdt de kalkoenfilet in reepjes en bestrooi deze met peper en zout
  4. Verhit de boter in een pan en bak hierin de venkel en het venkelgroen
  5. Voeg dan de bouillon toe en laat het 10 minuten zachtjes sudderen
  6. Verhit ondertussen in een andere pan de olie en bak hierin de reepjes kalkoenfilet in 7 – 10 minuten mooi bruin en gaar
  7. Roer in een kommetje de maïzena met wat water tot een papje en bind hiermee de venkelsaus
  8. Roer er het komijnzaad en het citroensap door en breng de saus op smaak met peper en zout
  9. Schep de reepjes kalkoen in een schaal en schep de ragout erover
  10. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha