Verpakt gehakt

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 576 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de koolbladeren in een pan met kokend water tot ze zacht zijn
  2. Maak het gehakt aan met peper en zout en verdeel het in 3 porties
  3. Snipper de ham
  4. Snijd de vleestomaat in stukjes
  5. Snipper de ui
  6. Meng door het ene deel van het gehakt de stukjes tomaat en de maïskorrels, door het tweede deel de gekookte ham en wat basilicum en door het derde deel de gesnipperde ui, de kummelzaadjes en de kaas
  7. Verdeel deze mengsels over de koolbladeren, vouw deze voorzichtig dicht en bind er een touwtje om
  8. Leg de rolletjes naast elkaar in een braadslede en schenk er een scheut bouillon bij
  9. Zet de braadslede in een hete oven (175°C) en laat de rolletjes in ruim 30 minuten gaar worden
  10. Serveer de rolletjes steeds drie aan drie op een bord
  11. Geef er aardappelpuree bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha