Versierde gehaktballen

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1318 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe een beetje melk in een schaal en laat hierin het brood weken
  2. Maak de uien schoon en snijdt ze in ringen
  3. Maak de champignons schoon en snijdt ze in plakjes
  4. Doe het gehakt in een kom en meng er het geweekte brood, zout, peper en het ei door
  5. Vorm van het gehaktmengsel 4 platte ballen
  6. Verhit de boter in een pan en bak hierin de gehaktballen aan alle kanten mooi bruin
  7. Draai dan de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat de gehaktballen in ongeveer 20 minuten gaar stoven
  8. Haal dan de gehaktballen uit de pan en houdt ze warm
  9. Fruit in het achter gebleven bakvet de uiringen en champignonplakjes eventjes
  10. Bestrooi deze met wat peper en zout en leg ze om de gehaktballen heen
  11. Lekker met aardappelpuree

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha