Yakitori van varkenshaas groente met soja-sherry

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1642 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg houten satéstokjes een uur in water
  2. Snij de bosui in ringetjes
  3. Roer sojasaus, sherry, bosui en maïzena door elkaar
  4. Snij het vlees in stukjes en marineer het vlees ca
  5. 30 minuten in het sojamengsel
  6. Kook broccoli, peultjes, aspergepunten en bleekselderij 3 minuten in water met zout, spoel af met koud water
  7. Steek de groente afwisselend aan 12 stokjes
  8. Steek het vlees aan de andere 12 stokjes
  9. Grill het vlees 3 minuten per kant en de groenten 2 minuten
  10. Voor het sausje: meng sherry, sesamolie en -zaad, en gembersiroop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha