Zuid-Amerikaanse gehaktbroodjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1882 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Kook het ei in ± 10 minuten hard
  3. Bak in een koekenpan in de olie de ui en paprika ± 10 minuten
  4. Voeg het gehakt toe en bak het rul
  5. Schep de tomatenpuree, rozijnen, olijven, tijm en chilipoeder erdoor
  6. Breng op smaak brengen met zout en peper
  7. Laat het ei schrikken, pel het, snijd het in stukjes en schep die door het gehaktmengsel
  8. Snijd van de broodjes het kapje af en hol ze uit
  9. Bak in het midden van de oven de broodjes en de kapjes in ± 5 minuten knapperig
  10. Houd 4 toefjes koriander achter, knip de rest fijn en schep dat door het gehaktmengsel
  11. Schep het gehaktmengsel in de warme broodjes
  12. Garneer met koriander
  13. Zet de kapjes er schuin op

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker18 feb 2008 om 09:55 Reageer

    ;p;pp;p;p;;;;;;;;

  • Bezoeker18 feb 2008 om 09:55 Reageer

    lppp


Reageer zelf op dit recept

kaptcha